O nama

Dugo godina provedenih u zdravstvu, više od trideset, radeći na raznim nivoima pružanja zdravstvenih usluga, pomogle su da „drugačijim očima“ sagledamo mnoge situacije sa kojima se pacijenti danas susreću u rešavanju svojih zdravstvenih problema.
Uska specijalizacija u medicini je veoma važna i neophodna. Ali čak i u razvijenim zemljama, to sa sobom, ne retko, nosi problem takozvanog „samolečenja“. Mnogo puta slušate od pacijenata da je obišao više lekara, da su svi nalazi u redu, a da on i dalje ima tegobe. Znači, postoji nerazrešen problem. Pacijent ide od jednog do drugog lekara, troši vreme i novac, a praktično se „ sam leči “ i ne dolazi do rezultata. Upravo je tu uloga „Interniste“ kao širikoprofilnog specijaliste. On treba da takav „nerazrešen problem“ reši, da posmatra pacijenta u celini, da svojim znanjem I intuicijom „vodi“ i objedini svu njegovu dijagnostiku, da je započne i da je završi. Po potrebi on traži dopunske preglede drugih specijalista i subspecijalista, na neki način objedinjuje rezultate do kojih su došli, vrlo često donosi konačan sud u dijagnostici i lečenju. Zato je internistički pregled jedan među prvim i najvažnijim pregledima koji bi većina odraslih ljudi trebalo da uradi. Poželjno je da svako, posle 40-te godine života, bar jednom godišnje uradi internistički pregled.
Specijalistička ordinacija „Kutak Zdravlja“ postoji već više godina, raspolaže odličnom opremom i kvalifikovanim kadrom. Svakom pacijentu se posvećuje posebna pažnja sa individualnim širokoprofilnim pristupom.

Specijalistička ordinacija INTERNE MEDICINE

"KUTAK ZDRAVLJA"

dr Milena Mišković

Vojvode Mišića 237
11500 Obrenovac
Srbija

065 433 40 45065 433 40 45
011 411 44 93011 411 44 93

Radno vreme
pon-pet 8:00 - 15:00
sub 8:00 - 13:00