O nama

Dugo godina provedenih u zdravstvu, više od trideset, radeći na raznim nivoima pružanja zdravstvenih usluga, omogćile su da „drugačijim očima“ sagledamo mnoge situacije sa kojima se pacijenti danas susreću u rešavanju svojih zdravstvenih problema.
Uska specijalizacija u medicini je veoma važna i neophodna. Ali, ako ne postoji specijalista koji “prati” pacijenta i njegovo lečenje, to dovodi do problema takozvanog „samolečenja“. Mnogo puta slušate od pacijenata da je obišao više lekara-specijalista, da su svi nalazi u redu a, on i dalje ima tegobe. Znači, postoji nerazrešen problem. Pacijent ide od jednog lekara do drugog, troši vreme i novac, a praktično se „sam leči“ i ne dolazi do rezultata. Rešavanje takvog problema je suština uloge „Interniste“ kao širokoprofilnog specijaliste.
Specijalista interne medicine, ili popularno “ Internista”, je širokoprofilni specijalista čiji je zadatak da pacijenta posmatra u celini, da svojim znanjem i intuicijom „vodi“ i objedini svu njegovu dijagnostiku, da je započne i da je završi. Po potrebi on traži dopunske preglede drugih specijalista i subspecijalista, na neki način objedinjuje rezultate do kojih su oni došli, najčešće donosi konačan sud u dijagnostici i lečenju. Zato je internistički pregled jedan od prvih i najvažnijih pregleda koji bi većina odraslih ljudi trebalo da uradi. Poželjno je da svako, posle 40-te godine života, bar jednom godišnje uradi internistički pregled.
Specijalistička ordinacija „Kutak Zdravlja“ postoji već više godina, raspolaže odličnom opremom i kvalifikovanim kadrom. Svakom pacijentu se posvećuje posebna pažnja sa individualnim širokoprofilnim pristupom.

Naš tim:
Dr Milena Mišković, spec.int.med.
Dr Aleksandra Nikolić, spec.int.med. kardiolog
Dr Sonja Ralević, dr.sci.med. spec.int.med. kardiolog
Dr Predrag Dugalić, mr.sci.med. spec.int.med. gastroenterolog
Dr Ljiljana Marojević Mrvošević, spec.int.med. endokrinolog
Dr Igor Stefanović, mr.sci.med. specijalista dečije kardiologije
Dr Oliver Radmili, spec.radiologije
Dr Predrag Jovanović, spec.radiologije

U našoj ordinaciji možete dobiti usluge dijagnostike i lečenja bolesti iz sledećih oblasti interne medicine:

  • kardiologije,
  • endokrinologije,
  • nefrologije,
  • gastroenterologije,
  • reumatologije,
  • pulmologije,
  • angiologije,
  • Razne ultrazvučne preglede (videti deo Ultrazvučni pregledi),
  • Kućne posete cpecijaliste interne medicine.
Specijalistička ordinacija INTERNE MEDICINE

"KUTAK ZDRAVLJA"

dr Milena Mišković

Vojvode Mišića 237
11500 Obrenovac
Srbija

065 433 40 45065 433 40 45
011 411 44 93011 411 44 93

Radno vreme
pon-pet 8:00 - 15:00
sub 8:00 - 13:00